Stalen schotten huren

Heeft u stalen schotten nodig om uw bouwplaats, infraproject, waterwerk of festivalterrein te bereiken? Denk dan eens aan een stalen schot als oplossing voor zware belasting op zachte ondergronden. Of als stempeling voor zware machines. Delta Pontons levert deze dragline schotten en voorziet u van het allerbeste advies.

Stalen schotten huren, hoe werkt dat?

De stalen schotten, niet te verwarren met rijplaten, liggen bij ons gewoon op voorraad in meerdere soorten en maten. Dankzij onze speciale kraantrailers kunnen wij de schotten op locatie leveren en plaatsen naar wens. Daarnaast is het ook mogelijk om het aantal benodigde stalen draglines (ook wel zwaartelastschotten genoemd) zelf af te halen bij onze bedrijfslocatie in Genemuiden. Om de schotten in alle mogelijke situaties in te kunnen zetten, hebben we ook leuningen en kleppen beschikbaar.

Voor op het land

Zandgrond, grasveld of zelfs moeras. Op deze ondergronden kunt u problemen ondervinden om met zwaar materieel het terrein van uw evenement of werklocatie te bereiken. Door stalen schotten op deze zachte bodems te plaatsen, verhelpt u dat probleem. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de werklocatie zelf een zachte ondergrond heeft. In dat geval kunnen de stalen bruggen de druk verspreiden van kranen en machines.

Voor over het water

Moet u een sloot of geul oversteken om uw evenementen- of werkterrein te bereiken? Ook dan bieden de stalen schotten uitkomst. Met behulp van deze bruggen kunt u een overkluizing construeren die zelfs sterk genoeg is om als inrit voor vracht- en bouwverkeer te fungeren. Ook een praktische toepassing op het water is het afdekken van uw ponton ter bescherming.

Nog even de veelzijdige toepasbaarheid van de stalen schotten op een rijtje:

  • Als schottenbruggen
  • Als afdekking van pontons
  • Als stempeling voor kranen
  • Als inrit naar werkterrein
  • Als oprijschot

Technische gegevens

We leveren stalen schotten in lengtes van 8, 12, 14, 15 en 16 meter. Het is mogelijk om stalen schotten aan elkaar te koppelen.

Stalen schot 8 meter

Lengte 8.000 mm
Breedte 1.500 mm
Dikte 300 mm
Staalkwaliteit S355

Stalen schot 12 meter

Lengte 12.000 mm
Breedte 1.200 mm
Dikte 300 mm
Gewicht circa 5.000 kg
Staalkwaliteit S355

Stalen schot 14 meter

Lengte 14.000 mm
Breedte 1.200 mm
Dikte 300 mm
Gewicht circa 5.800 kg
Staalkwaliteit S355

Stalen schot 15 meter

Lengte 15.000 mm
Breedte 1.220 mm
Dikte 300 mm
Gewicht circa 7.200 kg
Staalkwaliteit S355

Stalen schot 16 meter

Lengte 16.000 mm
Breedte 1.220 mm
Dikte 300 mm
Gewicht circa 7.800 kg
Staalkwaliteit S355

Advies en ondersteuning

We ontzorgen u graag volledig. En die ondersteuning begint met het juiste advies en het juiste ontwerp. We nemen een kijkje op uw specifieke locatie en kunnen op basis daarvan een sterkteberekening van de benodigde schotten leveren. Ook het vervoer naar de locatie en de juiste plaatsing van de stalen draglines nemen we u graag uit handen. Welke wens u ook heeft, wij realiseren hem graag.

Delta Pontons