Werkboot huren

Wilt u een werkboot huren voor uw waterwerkproject? Wij helpen u graag met een passende werkboot, die aansluit bij uw werkzaamheden. Voor het ruigere werk op het water rusten we uw boot uit met een krachtige buitenboordmotor. Dient uw project emissievrij te verlopen? Dan kunt u kiezen voor elektrische aandrijving van uw werkboot.

Wanneer een werkboot huren?

Een werkboot huren kent vele aanleidingen. Bijvoorbeeld voor het overzetten van personen op oevers, kades of andere werkvaartuigen. Maar ook voor het vervoeren van materialen, het houden van inspecties vanaf het water of doen van reparaties aan werkvaartuigen. Waarvoor u ook op zoek bent naar een werkboot, Delta Pontons heeft de oplossing.

Aluminium werkboten, waarom?

Bij Delta Pontons kunt u aluminium werkboten huren. Wij kiezen daar bewust voor. Aluminium boten zijn snel, wendbaar en kunnen tegen een stootje. Dit biedt vele mogelijkheden bij werkzaamheden aan en op het water. Ze liggen niet diep en kunnen dus makkelijk ingezet worden in ondiep water, onder lage bruggen of bij werkzaamheden op kleine wateren, jachthavens en sloten.

Soorten motoren

  • Tot 20 km/h
  • Sneller dan 20 km/h
  • Emissievrij

Aluminium werkboot met buitenboordmotor

Onze aluminium werkboten met buitenboordmotor zijn geschikt voor het zwaardere werk op het water. We bieden deze boten aan met twee soorten Yamaha-motoren. Voor de motoren die niet sneller kunnen varen dan 20 km/h is geen vaarbewijs nodig. Voor de motoren die wel harder gaan dan 20 km/h is wel een vaarbewijs nodig.

Aluminium werkboot met elektrische motor

Steeds vaker krijgt u te maken met projecten waarbij emissie, of beter gezegd het voorkomen daarvan, een grote rol speelt. Delta Pontons speelt daarop in met elektrische buitenboordmotoren met een geïntegreerde accu. Deze kunnen werkboten tot 1,5 ton voortstuwen.

Vraag naar de mogelijkheden

Als u een werkboot huurt, wilt u zeker weten dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij durven u te verzekeren dat een werkboot huren bij Delta Pontons áltijd een goede keuze is! Wij adviseren u graag over de meest geschikte werkboot voor uw werkzaamheden. Vraag naar de mogelijkheden en de specificatie van de werkboot via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Delta Pontons