Werkvlot huren

Naast pontons kunt u bij ons ook werkvlotten huren. Een werkvlot is minder groot en makkelijk inzetbaar bij kleinere klussen. Dit zijn voornamelijk klussen die om minder drijfvermogen vragen of waarbij een kleinere werkplek voldoende is. Voor personen of een steigertje bijvoorbeeld…

Waarom een werkvlot huren?

Het huren van een werkvlot is de perfecte oplossing voor werkzaamheden in smalle sloten, kanalen en grachten. Niet voor niets zijn onze werkvlotten en populaire keuze bij aannemers, GWW bedrijven en hoveniers. U kunt onze werkvlotten onder andere voor de volgende werkzaamheden gebruiken:

  • Damwanden slaan
  • Beschoeiing aanbrengen
  • Herstellen van kademuren
  • Schoonmaken van objecten aan de waterkant
  • Schilderwerk vanaf het water

Onze werkvlotten beschikken over een hoge stabiliteit, waardoor u verzekerd bent van veilig werken. De vlotten zijn dusdanig ontworpen dat ze slechts twintig centimeter boven het wateroppervlak uitkomen. Hierdoor kunt u overal makkelijk bij en is een schroefje vastzetten of gaatje boren een stuk eenvoudiger.

Uw werkvlot is van alle gemakken voorzien

De werkvlotten zijn 6,00 meter lang, 2,00 meter breed en liggen circa 30 cm boven water. De werkvlotten zijn voorzien van een buitenboordmotorsteun en 4 hijsogen zodat u deze vlotten gemakkelijk kunt transporteren met een kraanauto.

Specificaties

Lengte6,00 meter
Breedte2,00 meter
Aantal hijsogen4
Hoogte boven water30 cm
Delta Pontons